Cattery Mo & Co
Maine Coons

           

 

Lijst met albums
1. Poezen / Females

Onze poezen die zo nu en dan een nestje krijgen als de natuur het toelaat, of poezen die kittens gehad hebben bij ons.

2. Katers / Males

Katers die vader zijn geworden in onze cattery

3. Offspring

Kittens geboren bij cattery Mo & Co

4. Foto's diverse kittens cattery Mo & Co.

Hier staan de nestjes/kittens die geboren zijn bij cattery Mo & Co.

5. Wall of Fame

Coons die castraat zijn of niet meer bij ons in de cattery wonen.

6. Cattery foto's diverse

Leuke en mooie foto's van onze coons

7. Mo & Co on Tour

Leuke foto's van shows en kat gerelateerde uitstapjes met kattenvrienden.

8. Show Foto's

Foto's van diverse shows, een greep uit diverse uitslagen (niet compleet)

5 - KITTENS

Kitten pagina

Op deze pagina vind u de kittens die op dit moment aanwezig zijn in onze cattery en na de kittenfoto's vind u de uitleg hoe cattery Mo & Co te werk gaat bij de aanschaf van een kitten uit onze cattery.

Heeft u interesse in een kitten van Cattery Mo & Co kunt u altijd contact opnemen met ons voor meer informatie over onze planning .

l.zweers@chello.nl

---------------------------------------------------------------------------------

Wij verwachten kittens 

 

  ---------------------------------------------------------------------------------- 

Beschikbaar- Dit kitten is nog beschikbaar

Optie - Iemand heeft interesse in dit kitten maar aanvragen zijn nog welkom

Evaluatie - Cattery Mo & Co denkt na over het blijven van het kitten in de cattery maar aanvragen zijn nog welkom

Verkocht - Dit kitten heeft al een nieuw huisje gevonden dus aanvragen is niet meer mogelijk

========================================= 

Kijk ook even bij onze planning als je interesse hebt in een Mo & Co kitten, of bel/mail even want de planning is nog niet geheel compleet en dan kunnen we evt telefonische of per mail informatie geven.

 

Een kitten van Mo & Co

Onze kittens worden verkocht met een verkoopovereenkomst/garantie en zijn in het bezit van een stamboom van Felikat, een Europees paspoort en een gezondheidsverklaring.

De kittens worden in huis grootgebracht en zijn daardoor goed gesocialiseerd en gewend aan het gezinsleven. Daar draagt iedereen hier een steentje aan bij, de Coons, maar zeker ook onze kinderen.

Doorgaans kun je vanaf de vier weken op bezoek komen bij de kittens, daarna verwachten wij nog minstens 1 keer een kittenbezoekje voordat  het kitten gebracht wordt.  Je kan ons altijd bellen voor een knuffelbezoek.

Een kitten mag in principe tussen de 13 en 15 weken oud is verhuizen. Deze afspraak word in overleg gemaakt.

Het kitten is op het moment dat het mag verhuizen volledig ingeënt tegen katten- en niesziekte, gechipt en behandeld tegen inwendige en indien nodig uitwendige parasieten. Vaccinatiepapieren ontvangd u in de vorm van het dierenpaspoort. Tevens ontvang je de stamboom (Felikat). Ook als deze op dat moment beschikbaar is krijgt het kitten een dierenverzekering mee (alleen geldig voor Nederland). Daarnaast krijgt elk kitten van ons een kittenpakket , hierin zitten diverse kadootjes waaronder wat leuke speeltjes, voeding voor de eerste dagen en tips voor de nieuwe eigenaar. Wij komen een kitten brengen als deze naar u verhuist, dit is fijner voor het kitten zo komt hij of zij niet alleen in een vreemd huis binnen maar heeft even nog een bekende om hem/haar heen, dit vinden wij belangrijk.

Na het verhuizen zijn we natuurlijk altijd bereid om te helpen bij vragen en we vinden het leuk om zo nu en dan een foto te ontvangen :).

Je kan ons altijd mailen of bellen voor meer informatie over het kitten waar de interesse in is.

Ook kun je bellen of mailen wanneer je interesse hebt in een kitten uit een combinatie die gepland staat. Wij werken niet met een wachtlijst maar houden iedereen uiteraard op de hoogte van de evt planning.

Fijn vinden wij het als er interesse is in een Mo & Co kitten, dat je ons een mailtje stuurt met informatie over uzelf en het huis waar het kitten evt komt te wonen En wees niet bang om veel te vragen : ) wij proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden